Over Ons 2019-01-11T10:07:46+00:00

De gezichten achter Epic Shelters!

Wie zijn wij?

Epic Shelters bestaat uit een groot team van enthousiaste werknemers die gedurende het seizoen met een geweldige krachtsinspanning alle shelters met uiterste precisie én strak afgewerkt neerzetten om ze daarna weer zorgvuldig af te breken. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken alle medewerkers met heel veel passie en inzet om te zorgen dat al onze shelters zo goed mogelijk én op tijd zijn opgebouwd, zodat het aanstaande evenement van onderdak wordt voorzien.

Benieuwd naar de kern van de Epic Shelters familie? Graag stellen wij ze één voor één aan u voor!

Gerard van der Velden (Bedenker)
Eigenaar én oprichter van Epic Shelters. Gerard is er vanaf het begin bij geweest en heeft daarom een groot en sterk team om zich heen gebouwd en daarom is het fijn dat hij Epic Shelters altijd zorgeloos achter kan laten bij de rest van de organisatie. Als Gerard vergeleken moet worden met een Shelter, dan is dit zeker de Jondal XL. Veelzijdig, prachtig en altijd aanwezig!

Gerard

Bedenker

gerard@epicshelters.nl
+31 6 12984444

Tijs Berkvens (Baaske)
Tijs is de draaiende spil binnen én het grote brein achter Epic Shelters. Zonder Tijs geen Epic Shelters! Alle afspraken, aanvragen, brochures, belletjes, smsjes, mailtjes, planningen en offertes gaan via deze man. Inmiddels aan zijn 4e jaar begonnen en klaar voor het nieuwe festivalseizoen. Zijn enthousiasme en inzet brengt hij duidelijk over op de rest van de werknemers die dit weer uitstralen in het veld. Als Tijs vergeleken moet worden met een Shelter is dat overduidelijk de Caleta. Sterk, krachtig en onderdak voor velen!

Tijs

Baaske

tijs@epicshelters.nl
+31 6 57585693

Gert-Jan Zwaag (Logistieke Regelaar)
Gert-Jan is een bekende kracht binnen Epic Shelters. Met zijn uithoudingsvermogen en inzet is hij de projectleider die elk bedrijf nodig heeft en klaar voor komend festivalseizoen. Hij zorgt dat alles van A tot Z wordt geregeld. Met zijn structuur zorgt hij voor een overzichtelijke en opgeruimde loods, vanwaar alle materialen naar uw festival worden getransporteerd. Hier komt de leider in hem naar boven en zorgt hij dat alles op locatie tot in de puntjes wordt geregeld. Als Gert-Jan met een shelter vergeleken moet worden is dit de Codolar. Van begin tot het eind een unieke en corpulente shelter!

Gert-Jan

Logistieke Regelaar

info@epicshelters.nl
+31 6 22729653

Max van Luytelaar (Pratert/Typert)
Inmiddels zijn 3e seizoen en dus ook een bekende is Max van Luytelaar. Max houdt de afdeling marketing en communicatie draaiende. Met zijn eigenzinnige taalgebruik en humoristische woordkeuze maakt hij elk stukje tekst weer uniek. Zijn inzicht zorgt ervoor dat u de juiste informatie kan vinden of toegespitst krijgt. Met woord en letter legt hij lijntjes uit, neemt hij u onder zijn hoede en zorgt ervoor dat u vertrouwd raakt met Epic Shelters. Inmiddels ook ondersteunend projectleider en dus niet alleen achter de computer te bewonderen. Als hij met een shelter vergeleken moet worden is het duidelijk Talamanca XL. Behoedzaam, sociaal en interactief!

Max

Pratert/Typert

max@epicshelters.nl
+31 6 38434747

Roy Michiels (Projectleider 2.0)
Nieuw binnen de Epic Shelters familie is Roy. Vers vanuit de bakkerij in Eindhoven waar hij zijn vader hielp, maar nu vastberaden een grote factor te worden binnen de evenementenbranche. Hij zal, net als Gert-Jan, als projectleider gaan fungeren op de werkvloer en jullie zullen hem aankomende zomer daarom vaak gaan tegenkomen op onze projecten. Daarnaast is hij door zijn tomeloze inzet en pro-actieve werkhouding in te zetten op meerdere facetten binnen de branche. Door zijn aanwezigheid én multifunctionele inzet wordt Roy daarom vergeleken met de Blanca XXL!

Roy

Projectleider 2.0

info@epicshelters.nl
+31 6 16292225

Angela Lavrijsen (Geldregelaar)
Angela is de stille kracht die de Epic Shelters familie bij elkaar houdt. Zij gaat over de administratie en zorgt dat alle financiële zaken zorgvuldig worden afgehandeld. Door haar heeft u geen omkijken meer nadat u de transactie heeft afgerond. Als Angela met een shelter vergeleken zou worden zou dit uiteraard de Conta zijn. Klein, stil op de achtergrond en vanuit hier wordt alles geregisseerd!

Angela

Geldregelaar

administratie@epicshelters.nl
+31 6 24517721

Kevin van der Pol (Vliegende Kiep)
Al een tijdje bekend bij velen maar inmiddels officieel lid van de Epic Shelters familie is Kevin. Kevin is van alle markten thuis en is daarom de vliegende kiep van de organisatie. Van het schroefje onder het gaspedaal tot het uitspuiten van de Llonga, Kevin kan het. Hij zal daarom deels als ondersteunend projectleider op de werkvloer te zien zijn en daarnaast veel klusjes op de loods doen. Doordat Kevin overal een klein beetje verstand van heeft, moet hij niet onderschat worden en dient hij als belangrijke factor binnen de organisatie. Kevin wordt daarom vergeleken met Vedella.

Kevin

Vliegende kiep

Info@epicshelters.nl
+31 6 21309772